A legnagyobb nyeremény a kaszinókban

Milyen gyakran álmodozott arról, hogy milliomosként elhagy egy kaszinót? Milyen gyakran jelentkezik be reménytelenül online kaszinó számlájára? Mindenki nyerési szándékkal játszik, remélhetőleg nagyot. A kaszinószerencsejátékosok minden nap sikeresek, de a jelentős nyeremények ritkák.

casino-3

Egy kis befektetés több millió dollárt hozhat néhány magyar online kaszinó Gaminator játékosnak a kivételes szerencsének köszönhetően. Mások úgy érnek el sikert, hogy fogadásokat tesznek a házra, abban a reményben, hogy a hölgy szerencse kedvez az erőfeszítéseiknek. Függetlenül attól, hogy hogyan érték el ezeket a hihetetlen milliókat, a lottó nyerésének íze ugyanaz. A következő embereknek (a valós világból és az online kaszinókból egyaránt) volt szerencséjük valódi pénzre váltani millió dolláros törekvéseiket.

Péter Norvégiából – 38 000 000 USD

A nagy nyeremények egyre gyakoribbak az online kaszinókban. Az egyik korai szerencsés történetben szerepelt egy norvég férfi, aki jelentős internetes díjat nyert. Peter progresszív jackpoton játszott. 38 000 dollárt keresett egyetlen szerencsés reggelen. Nem váratlan, tekintve, hogy az online kaszinók milyen gyakran ítélnek oda igazán nagy kifizetéseket. Ha meg szeretné tudni, hogy mely online kaszinók kínálják a legjobb kifizetéseket, látogasson el erre a webhelyre, amely összehasonlítja őket.

Egy férfi Las Vegasban – 30 000 000 USD

A pénz inkább 40 000 000 dollár volt, mivel annak jelentős részét az egyik legismertebb játékintézetben költötték el. Kerry Packer sok pénzt fogadott, és sokat vesztett belőle, ami lehetetlenné tette a pénz nyomon követését. Már egymilliárd dollárt gyűjtött össze, így bármikor hozzáadhat pénzt a géphez. 1 000 000 dollár borravalót hagyott, mivel olyan kedves volt.

Elmer Sherwin – 25 000 000 USD

A villám kétszer lecsap a következő karakterünkre. Nem sokkal megnyitása után belépett a Mirage Las Vegasba, és 4 600 000 dollárt nyert. 16 évvel később visszatért ugyanabba a kaszinóba, abban a reményben, hogy még egyszer gazdaggá teheti. Nagyobb jackpotot ért el, és 21 000 000 dollárt nyert, köszönhetően annak, hogy Lady Luck ismét az oldalán állt.

Egy fiatal mérnök – 39 700 000 USD

A jackpot-győzelemek a pénznyerő automatákon nem gyakoriak, de egy 25 éves fiatalember nagyszerűen csinálta. A magát csak fiatal mérnöknek valló játékos a Las Vegas-i Excalibur játékgépéhez lépett, és akár 100 dollár értékű érméket helyezett bele. Elment a nyerőgépekhez, és elképesztő 40 000 000 dollárt nyert. Úgy döntött, hogy a pénzét 1 500 000 dolláros éves részletekre osztja fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Most Popular

stay up to date

Recent

Scroll to Top